Stevns Klint

posted in: Nyheder | 0

En af mine indiske kollegaer, Sowmiya, fortalte om hendes besøg på Stevns Klint og at hun gerne ville dertil igen. Jeg foreslog, at vi kunne tage tidligt fra arbejde og køre en tur derned.

Vi kørte først til Kjøge Mini-by, som jeg også havde vist til et par andre indiske kollegaer, da de var i Danmark.

Et lille pit-stop ved en iskiosk og en tur ned til vandet, mens isen blev fortæret, hvorefter vi kørte den sidste strækning.

Vejret var heldigvis rigtig dejligt ved klinten og da vi tog derfra, var der næsten helt blå himmel, selvom der tidligere på dagen havde været nogle store sorte skyer.

Nede ved stranden, fik Sowmiya pludselig øje på et dyr og spurgte, hvad det var. Først troede jeg, at det var en stor rotte, men det viste sig at være en mink, som bare løb forbi os på et par meters afstand. Jeg ved ikke, hvad der skete med kameraet eller fotografen, for selvom jeg skød en del billeder, var der kun et, som var næsten acceptabelt.

På vej tilbage til Køge, kørte vi lige ind forbi Vallø Slot, men da det efterhånden var blevet lidt sent, steg vi ikke ud og derfor er der heller ikke nogen billeder derfra.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.