Ejby, 31. december 2011

Denne side er et udstillingsvindue til mine billeder.

Jeg er en amatørfotograf, som endnu ikke har fundet en speciel stil eller en specifik motivtype at fotografere, men blot fotograferer, hvad jeg har lyst til.

Jeg har fotograferet i mange år. Oprindeligt analogt men mistede efterhånden interessen. Da min første datter blev født (for 10 år siden), købte jeg mit første digitale kamera (et Canon Powershot G1) og har sidenhen anskaffet mig både andre kompakte kameraer og spejlreflekskameraer. Jeg er mest til Canon, men primært fordi jeg efterhånden har en del objektiver, så et skift til et andet mærke ville være bekosteligt.

I starten af min digitale “karriere” skød jeg løs og lavede primært snapshots. En dag stødte jeg på en fotoside, som hed Fotokritik (den er nu død og borte). Her fik jeg efterhånden lært mig en del mere om komposition m.v. og da jeg begyndte at deltage på fototure med andre entusiaster, fik jeg også øje for motivet. Derudover begyndte jeg også at interessere mig for den digitale efterbehandling, hvilket mange gange kan løfte billederne endnu mere.

De sidste 2 år har jeg deltaget i en udfordring med at tage (minimum) et billede om dagen. Det er en sjov, men også krævende udfordring, som samtidig giver en god hukommelse for, hvad der er sket dag for dag. Det har dog også givet mig et større fokus på her og nu.

Brug af billederne må kun ske efter tilladelse fra undertegnede.

God fornøjelse med kiggeriet og tak fordi du tog dig tid til det – læg evt. en kommentar, hvis du har noget på hjerte.

Med fotovenlig hilsen

John N. Jensen

14 Responses

 1. Karen

  Rigtig godt fotosteder du har her John.
  Laver du fotosteder for andre? :0)

  • John

   Mange tak, Karen!
   Oprindeligt var det min intention, at bruge fotosted.dk til en portal for forskellige fotografers portfolio, men jeg har ikke haft tid til at få det gjort. Det kræver også et lidt andet server setup, fordi trafikken vil blive af en anden karakter. Måske får jeg engang tid og lejlighed 🙂

 2. Óli Lindenskov

  Hej John
  En meget fin side du har fået stablet op her, dejligt at se din færden og dine billeder ☺☺
  Hilsen Óli

 3. Susan Holm

  Hej John

  Det er bare en superflot side med mange fantastiske billeder 🙂

  4000 er jo mange, så alle har jeg dog ikke set endnu …

  Jeg tror på, at det er et kæmpe arbejde at få lagt tags på de mange billeder… men jeg vil fx gerne kunne søge ’Efterårssnegl’ og ’Bilkirkegård’ igen (som bare er nogle af dem, jeg husker 🙂

  På længere sigt synes jeg det ville være rigtig interessant med et forsidebillede, som skifter en gang imellem, gerne ledsaget med noget tekst. Jeg tænker, at du ud af de mange fotos, har nogle ynglings og/eller nogle som har en sjov/rørende/besværlig historie.

  Mange hilsner
  Susan

  • John

   Mange tak, Susan!

   Jeg har planer om, at bruge tags til fx at vise et slideshow på forsiden, men jeg skal lige have fundet den rigtige løsning og naturligvis lagt tags på :Happy:

 4. Jørgen Nielsen

  Flot resultat du viser her John.
  Jeg har selv forlængst etableret en hjemmeside, men er ikke kommet igang
  med at lægge billeder ind. Er Word Press tilgængeligt og let at arbejde med?

  • John

   Mange tak, Jørgen!

   WordPress er ikke særlig besværligt at have med at gøre, men det kræver nok lidt IT-viden og naturligvis at serveren, hvor din hjemmeside hostes, understøtter teknologien (PHP og MySQL).

   Jeg downloaded WordPress og et program, så jeg kunne køre det lokalt på min egen side. Efter lidt forskellige forsøg, fik jeg uploadet mine billeder og kunne kopiere det hele over på serveren.
   Som udgangspunkt er æøå dårligt understøttet, så fx var der en del af mine billeder, hvor jeg måtte ændre navnet, før jeg fik det til at virke med link etc. Men alt i alt har det været nemt.

 5. Janni Krull Jensen

  Hej John
  kan se du har brugt en hel del tid på at skrive og gøre den se venlig. Du har lagt et stort arbejde i den 🙂
  mange hilsner
  Janni

  • John

   Mange tak, Janni!
   En stor del af arbejdet med siden er nu ikke min fortjeneste. Jeg har brugt et eksisterende tema fra WordPress, som nogle venlige mennesker har gjort offentligt tilgængeligt :Happy:
   Fremadrettet ligger der dog et stort arbejde, med at få tagget og indlagt beskrivelser på de mange billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.