En lille tur

posted in: Nyheder | 0

Jeg har været med til at planlægge, afholde og efterfølgende rydde op til høstfesten på mine pigers skole, så meget af den sidste tid, har været optaget af det. Fredag og lørdag var opsætning, afholdelse og hovedparten af oprydningen, så i dag har min krop værket lidt meget. Det ser heldigvis ud til, at selve festen var en succes, så det har trods alt været indsatsen værd 🙂

Hen på eftermiddagen besluttede jeg alligevel, at det ville være godt med en lille tur, så jeg kørte til Karlstrup Kalkgrav.
Vejret var perfekt, set fra min side – omkring 20 grader, lidt svag brise, ikke stærk direkte sol og ingen regn. Da jeg kom tilbage til bilen, gik det dog igang med at tordne og det regnede, da jeg var nået næsten hjem.

Det var noget begrænset med guldsmede, som jeg ellers havde håbet på, netop at kunne finde en del af ved småpytterne i området. Jeg så 2 efterårs-mosaikguldsmede og en almindelig vandnymfe. Den sidste var dog ved at blive fortæret af en en edderkop.
Til gengæld var der rigtig mange svampe over det meste.
Jeg fik også set en del fugle og fisk. Frøerne fik jeg ikke set, men hørte plaskene, når jeg nærmede mig vandkanten.

Under alle omstændigheder en dejlig tur og netop det, der skulle til, for at få lidt ro på tankerne igen efter en hektisk tid.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.