Køge Å og Hedeland

posted in: Nyheder | 0

Søndag tog jeg på en lille fototur.
Først en kort tur ved Køge Å, for at kigge efter pragtvandnymfer. Jeg havde helt opgivet at finde nogen, men kort før jeg var tilbage ved bilen, fløj der pludselig en lige ved siden af mig og lidt længere henne var der endnu en. Der var også mange sommerfugle – specielt græsrandøje og engrandøje.

Efterfølgende kørte jeg til Hedeland, men ikke dertil hvor jeg normalt går rundt. Jeg havde kigget på kortet omkring Tune og så, at flere områder nu er en del af Hedeland.
Det blev en dejlig tur, hvor jeg også fik tænkt lidt tilbage, på dengang jeg var knægt. Vi var nogle kammerater, som var kørt på cykel ud til området med grusgrave. En af dem der ikke længere blev gravet grus i, gik vi ned i for at udforske. Desværre blev vi stoppet af en mand, som skældte os ud og sendte os tilbage. I dag kan man så gå rundt i samme område, helt uden problemer 🙂

Jeg kiggede også i et andet område af Hedeland, hvor de dyrker vin – det føltes helt som om man var i Frankrig. Der var også et par søer, hvor store dele af vandoverfladen var prydet af søblad – det fik mig til at tænke på Monet, hvorfor jeg også lavede en mere malerisk udgave af det ene af billederne med søblad.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.