Københavns Middelalder Marked

posted in: Nyheder | 0

Jeg var heldig at få nogle fribilletter (2 voksne og 3 børn) til Københavns Middelalder Marked. Den ældste af pigerne tog en veninde med, så den sidste billet også blev brugt. Det var en hyggelig og begivenhedsrig oplevelse. Boderne var det, der trak mest for de 2 ældste piger, så min kone gik primært rundt med dem – indkøbsgenet er absolut aktiveret, men heldigvis havde de ikke så mange kontanter med 🙂

Den yngste var lidt mere interesseret i de forskellige optrædender også, så hun var med mig rundt, mens jeg tog billeder. Det blev til en hel del, som det fremgår nedenfor, men vi var der også næsten i fem timer. Jeg havde valgt at tage et 100-400mm zoom objektiv på, hvilket i nogle tilfælde gjorde det lidt svært at komme til at få fanget situationerne, uden kun at få dele af motivet med. Når man er nødsaget til at komme lidt langt væk fra motivet, er det også svært at undgå de andre tilskueres hoveder ind foran, så en del skud blev kasseret. Jeg er alligevel godt tilfreds med valget, for det betød også, at jeg kunne komme tæt på detaljen i mine billeder.

(klik på billedet for at se det i den originale størrelse)

 

På vej hjem

På vej hjem, efter at have afleveret den ældstes veninde, stoppede vi lige ved en mark, hvor der er et lille vandhul. Jeg havde observeret viber der nogle gange, så når nu jeg havde kameraet med, ville jeg da lige snuppe et par billeder. Det viste sig, at de havde unger. Afstanden fra vejen til vandhullet er temmelig lang, så desværre er kvaliteten af billederne ikke helt optimal, men søde er de vibeunger nu.

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.