Sommerfugle

posted in: Nyheder | 0

Efter at have set flere sommerfugle flyve i vejkanten, forskellige steder, besluttede jeg mig for, at jeg ville prøve lykken i Trylleskoven.

Til at starte med så jeg en dagpåfugleøje, som var noget ramponeret, men jeg nåede ikke at få et billede af den. Efterfølgende var der ikke det store held. Til gengæld kom der en tårnfalk og satte sig et godt stykke væk. Kort tid efter dykkede den ned i lyngen og da den lettede igen, havde den noget, der kunne ligne en muldvarp, i kløerne. Desværre fløj den ind mellem træerne imod lyset, så det var ikke til at få et ordentligt skud.

Lidt senere fik jeg øje på en humleflue og dernæst en del flere.

På vej tilbage til bilen, fik jeg pludselig øje på det hvide c. Da jeg fik redigeret billederne, opdagede jeg, at der også var kommet en lille kranstæge (har jeg fået oplyst af Morten D. D. Hansen) med på nogle af billederne 🙂

Næsten tilbage ved bilen, var der et egern (det er der ofte i Trylleskoven), som havde travlt med at rende rundt i skovbunden og kravle lidt i træer, så det lod sig ikke forstyrre af mig. Alt i alt en dejlig tur.

Nårh ja, vi har i øvrigt stadig besøg af stillits, grønsisken og gulspurv. Forhåbentlig bliver de ved med at komme 🙂

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Fugle i haven

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.