Anemoner

posted in: Nyheder | 0

Da vejrudsigten så rigtig god ud, havde jeg pakket kamera m.v. og tog tidligt på arbejde, så jeg også kunne få tidligt fri. Turen gik til Allindelille Fredskov i de sidste lyse timer, inden solen gik ned. Jeg kunne sagtens have brugt et par timer mere, men så skulle jeg have kørt noget tidligere fra arbejde.

Vel ankommet til skoven, blev jeg mødt af en rødhals, som fløjtede smukt. Et kort stykke inde i skoven dukkede de første blå anemoner op og lidt længere inde var der store områder med dem. Insekterne havde allerede været igang, så en del af kronbladene var halvspiste, men et flot skue var det nu. Der var også enkelte hvide anemoner og naturligvis flere varianter af de blå.

Fuglene var meget aktive og deres fløjten og sang, gjorde turen endnu dejligere. Det var dog kun ved søen, at jeg ellers fik fotograferet fugle. Træløberen var lidt for hurtig og lyset var efterhånden ret svagt til fotografering, så det blev ikke det bedste billede af den. Til gengæld var både blishøns og de gråstrubede lappedykkere nærmest ligeglade med, at jeg stod ved bredden.

På turen hjem kunne jeg nyde solens farvelægning af skyerne i horisonten, men det var ikke lige muligt at få et skud af det, så det blev kun fanget på nethinden 🙂

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.