Glyptoteket og Botanisk Have

posted in: Nyheder | 0

Jeg trængte til at komme ud at opleve nogle smukke ting i forhold til tågen og det grå vejr. Turen gik til København. Først rundt på Glyptoteket og efterfølgende Botanisk Have.
Dejlige indtryk fra begge steder, som dog blev trukket lidt ned af, at jeg havde fået en parkeringsbøde, da jeg skulle hjem.

Jeg var på Glyptoteket da de lukkede op og skyndte mig op på 1. sal, for at få nogle skud gennem de tomme lokaler, før der blev alt for crowded. Det lykkedes fint 🙂

Botanisk Have er igang med renovering af Palmehuset og det store Victoria-drivhus, så der var kun åbent i de 2 fløje. I den ene ende var der en interessant høj fløjteagtig lyd, som viste sig at komme fra nogle meget små frøer (ca. 1-2 cm). De var ikke så nemme at komme tæt på, men lidt skud blev det da til.

Jeg gik en kort tur i haven, fordi de ikke havde åbnet for væksthusene endnu, men det er jo lidt begrænset med motiver på denne årstid.
Da de endelig åbnede for væksthuset for truede arter og væksthuset med kaktus og sukkulenter, var jeg hurtigt igennem begge steder, så jeg droppede at vente på at de åbnede væksthuset med orkidéer, begonia og bromelia. Der var nu også nok blomsterbilleder på kortet 🙂

Glyptoteket

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Botanisk Have

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.