Skovtur

posted in: Nyheder | 0

Jeg havde egentlig ikke regnet med, at skulle ud at fotografere i dag, for det har været overskyet og gråt hele dagen. Hen på eftermiddagen, hvor det stadigvæk ikke havde regnet og hvor satellitterne viste at regnen forsvandt nord på, tog jeg alligevel afsted. Jeg havde ikke den store forventning m.h.t. sommerfugle p.g.a. manglende sol og varme, men der er et stykke skov, hvor der ofte er mange sommerfugle, så jeg tog chancen.

De første to motiver var døde muldvarpe. Det er lidt interessant, at jeg tit støder på sådan nogle på mine ture i skovene. Sommerfugle var det meget begrænset med. Det så faktisk også ud til, at grøfterne langs en af skovvejene var blevet klippet – suk – jeg fatter ikke hvorfor!?

Længere inde i skoven var der dog lidt flere sommerfugle, men så begyndte det at småregne. Jeg gik i læ under nogle hasselbuske og ventede til solen tittede frem. Så kom der gang i både sommerfugle og guldsmede, men de var ikke så villige til at sidde stille.

Pludselig kom der en råbuk ud af skoven og stillede sig midt på skovvejen nogle hundrede meter foran mig. Jeg tog en del billeder, men den opdagede vist ikke rigtig noget, for den vendte hovedet og gik videre ind i skoven på den anden side. Da jeg nåede hen til stedet, hvor den havde stået, kunne jeg høre dens “gøen” inde i skoven.

Jeg tror i øvrigt, at jeg skal have mikrojusteret mit objektiv igen, for en del af billederne var ikke helt skarpe. Det kan selvfølgelig også skyldes en lidt længere lukketid p.g.a. vejret og fotografens rystende hænder 🙂

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.