Småture

posted in: Nyheder | 0

Dagen startede med dundrende hovedpine, så jeg blev hjemme. Henad middagstid var hovedpinen heldigvis lettet. Jeg snuppede et kamera og tog et par billeder i haven.

Mine svigerforældre havde ringet for at få lidt hjælp med en PC og en tablet og ældstedatteren ville gerne hentes fra skole. Da jeg alligevel var hjemme, slog jeg to fluer med et smæk og klarede begge dele.

På vej hjem stoppede jeg kort ved Regnemark, for at tage lidt flere billeder. Det blæste list rigeligt til fotografering, men der ikke var mangel på guldsmede og vandnymfer – faktisk skulle jeg passe på, ikke at træde på vandnymferne.

Efter at have sat datteren af hjemme med nyindkøbte, nyopgravede kartofler og nyplukkede jordbær, kørte jeg til Køge Ås og gik en lille tur. Der var godt med blåbåndet pragtvandnymfer og specielt én hun var meget samarbejdsvillig, så jeg fik lov til at fotografere hende helt tæt på.

Endnu en køretur efter yngstedatteren og hjem for at spise førnævnte lækkerier. Det blev altså til en dejlig dag, selvom den startede dårligt 🙂

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.