Kristihimmelfartsferie

posted in: Nyheder | 2

Kristihimmelfartsferien startede hjemme i haven og sluttede i haven – i hvert fald billedemæssigt.

Vi tog til Røsnæs (eller rettere i nærheden af Røsnæs, nærmere bestemt til Saltbæk) torsdag eftermiddag, hvor vi havde lejet et sommerhus. Efter at have pakket ud, gik vi en tur til stranden og samlede lidt sten.

Fredag kørte vi til Røsnæs Fyr, hvor fruen, pigerne og hunden gik ned på stranden for at samle flere sten. Jeg kørte tilbage og parkerede ved Naturskolen, for at gå en tur i området og kigge efter sommerfugle og mødes med de andre nede ved stranden senere.
Der var ikke ret mange, men det blæste også lidt vel meget. Af dem jeg så, var de fleste i luften.
Området er jo fantastisk, så det alene var turen værd.
Jeg fik også fotograferet klokkefrøer for første gang – de er godt nok svære at få øje på. Lidt håndholdt video af dem, blev det også til sammen med lidt panorering rundt i området. Videoen kan ses via dette link.

Lørdag gentog vi turen til Røsnæs, men parkerede ved Naturskolen, hvorefter fruen, pigerne og hunden igen gik på stenopsamling og jeg atter gik på udkik efter sommerfugle 🙂
Heller ikke lørdag var der held med sommerfuglene, men igen så jeg klokkefrøer og for første gang fik jeg fotograferet tyndakset gøgeurt.

Søndag tog vi hjem igen. Alberte ville ellers gerne have lavet en blomsterkrans, da vi var på engene ved Røsnæs, men nåede det ikke. I stedet var der masser af mælkebøtter i græsplænen hjemme, som hun kunne bruge. Det endte dog med at blive Nannas udgave, hun blev fotograferet med.
Nanna bagte dejlig pizza til os, men desværre måtte fruen tage til lægevagten og hun blev derfra indlagt til observation for mavesår. Ikke den bedste afslutning på en lille ferie og slet ikke på mors dag, men resten af ferien var absolut dejlig.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.