Vallø igen

posted in: Nyheder | 0

Jeg kiggede på vejrudsigten på vejret.dk og vejret.tv2.dk, da dmi jo sidst ikke var meget værd. Det viste sig at give samme resultat. Det skulle ikke regne ved Vallø, men allerede på vejen derned begyndte det at dryppe lidt. Heldigvis holdt det inde, kort tid efter jeg ankom.

Libeller og større guldsmede var der ikke i sigte, formodentlig fordi det havde regnet, men nøkkeroser, blishøns og vandnymfer kom på kortet.

Kort tid inden jeg var på vej ud af parken, begyndte det at småregne. Jeg gik i læ under nogle kastanjetræer. Efter lidt tid blæste det op og så styrtregnede det. Jeg måtte stille mig helt op af en af stammerne, for ikke at blive drivvåd. Det gik dog kun nogle få minutter, før der kom et ophold, så jeg skyndte mig tilbage til bilen.

Jeg kiggede billederne igennem, mens jeg sad i bilen, da et egern kom løbende over vejen og på vej hen mod broen. Jeg stod ud af bilen og fik et par skud af det på vej over broen og på den anden side af voldgraven. Det havde vist også været ud i regnen og så ud til at være tilfreds med at komme i læ under et stort træ.

(klik på billedet for at se det i den originale størrelse)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.