Blå anemoner og halemejser

posted in: Nyheder | 0

11. marts sidste år var jeg i Allindelille Fredskov, hvor de første blå anemoner var kommet. Det samme var gældende i dag, men det er jo næsten en måned senere end sidste år! Der var meget stille i dag, men på den sidste del af turen så jeg en masse småfugle og et enkelt egern. En anden forskel i forhold til sidste år er, at der stadig er is på søerne i år og lidt sne hist og her. Forskellene til trods var det en dejlig tur med fint vejr. Herligt at se anemonerne og rigtig hyggeligt at studere de små halemejser.

På vej hjem så jeg en vibe i vejkanten, men vurderede at den ville flyve, hvis jeg stoppede op. Det gjorde gæssene også, da jeg holdt ind til siden ved Valsølille Sø. Lidt længere henne parkerede jeg på en parkeringsplads og gik hen for at få et par skud, men da det var i modlys, blev det ikke til så mange.

Hjemme igen havde vi besøg af en flok grønirisker og spætmejsen. Derudover havde ringduerne travlt med at kurtisere. I skrivende stund er det snevejr igen. Det er vist det man kalder aprilsvejr.

(klik på billedet for at se det i den originale størrelse)

 

 

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.