Metro

udgivet i: Nyheder | 0

I går tog fruen, yngstedatteren og jeg regionaltoget fra Køge Nord til Nørreport, for at besøge Arbejdermuseet, men også for at køre i tog/metro.
Arbejdermuseet var ikke det, der trak mest for mit vedkommende, men man kan købe en billet til de 6 parkmuseer, som gælder et år og det gav god mening.
Det var dog alligevel sjovt at se mange genstande fra bedsteforældregenerationen, som jeg kan huske fra min barndom i København.

Det er yderst sjældent, at jeg kører med det offentlige, men vi har købt et rejsepas, som giver adgang til offentlig transport i hele landet i 7 dage.
Da vi gerne ville prøve at køre med metro og fruen og jeg ikke har prøvet regionaltog med 2 etager, så blev første tur til København.

I metroen var vi heldige at komme til at sidde forrest i toget, så vi kunne lege lidt med at tage billeder.
Ikke nødvendigvis den bedste opgave for en mobiltelefon, at tage billeder igennem en forrude (som ikke var helt ren) og med meget begrænset belysning, men der kom da lidt interessante skud ud af det.

Vi var heldige med vejret – det regnede, da vi skulle afsted, men i København var der kun en lille byge.
Luftfugtigheden og varmen var dog ret markant på museet.

En dejlig tur trods alt og et par kryds i bogen over lokationer, jeg gerne ville se – herunder både metroen og Køge Nord Station.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.