Sommerfugle og tidsler

udgivet i: Nyheder | 0

Jeg tog en tur til Tadre Mølle. På facebook havde jeg set et opslag med nogle sommerfugle fra stedet. Jeg havde ikke hørt om Tadre Mølle før, så det var jo en god anledning til at komme afsted. Der var rigtig mange kålsommerfugle og nældesommerfugle, men ellers ikke så meget at komme efter på den front.
Stedet var dog spændende nok at besøge. Der var bl.a. en køkkenhave med masser af blomster og urter, men naturligvis også fokus på møllen og kvinden som sidst havde boet på stedet.

På vejen hjem gik jeg en tur i en af skovene ved Borup, hvor der næsten altid er gevinst. Det vrimlede heldigvis også med sommerfugle – kålsommerfugle, randøjer, nældesommerfugle, kejserkåber og dagpåfugleøjer. Normalt er det hjortetrøst, som trækker kejserkåber, admiraler m.v. til, men i dag var der primært gang i de høje tidsler og det gjalt alle sommerfuglene – herligt 🙂

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.