Roskilde Airshow 2015

udgivet i: Nyheder | 0

Søndag var jeg en tur ude ved Roskilde Airshow 2015. Efter showet i 2013 havde jeg egentlig lovet mig selv, at jeg ville ind på pladsen og ikke stå udenfor, men da jeg nåede derud i år, ombestemte jeg mig. Det var lidt overskyet og halvdelen af showet var gennemført. Derfor fandt jeg en plads, hvor jeg havde ret god udsigt over himlen.

Jeg var nærmest lige kommet ud af bilen og havde taget opstilling, da 2 jetjagere bragede hen over hovedet på mig. Da kom jeg i tanke om, at jeg også sidste gang havde manglet ørepropper.
De andre maskiner larmede knapt så meget, men da tiden nærmede sig til, at der igen skulle jetjagere på programmet, ringede jeg efter fruen og yngstedatteren, så de kunne komme og se det sidste af showet – og tage nogle ørepropper med 🙂

En del af skyerne forlod efterhånden himlen, så det gjorde også skuet noget flottere.

Ulempen ved min placering var, at jeg tit kom op mod solen, så jeg fik mest taget billeder, når flyene kom fra den anden side og ved landing eller meget langt væk. Det blev alligevel til lidt over 1.700 skud, hvoraf jeg så kun har redigeret omkring 7% – der var rigtig mange næsten ens billeder.
Nogle gange undrer jeg mig over, at jeg gider tage så mange billeder, men når man nu er igang og flyene kommer hurtigt forbi, så er aftrækkerfingeren lidt urolig – det er dog en trøst, at det er digitalt 😀

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.