På tur i København

posted in: Nyheder | 0

Fruen og ældstebarnet var på bogforum i Bella Center, så jeg tog den yngste med på tur.

Først var vi på Zoologisk Museum.
Fokus var på hygge og oplevelser, så jeg valgte kun at tage et kompaktkamera med, men lidt knipserier blev det da til alligevel. Jeg var så lidt fokuseret på foto, at jeg ikke havde undersøgt, om der var nok batteri på kameraet 🙂
Fordelen ved Zoologisk Museum er, at man kan komme lidt tættere på nogle af de dyr, som man gerne ville fotografere i naturen og samtidig er de tilpas stationære til, at man kan få et rimeligt skud.
Indendørs uden blitz og med et kompaktkamera, er der så desværre lidt mere støj på resultatet, men i princippet er det nemmere med motiverne tættere på og stationære 🙂

Efterfølgende tog vi til Botanisk Have.
Desværre havde Københavns Kommune et gravearbejde igang, lige uden for hovedindgangen, så der hvor vi normalt ville have kunnet parkere, var ikke en mulighed. Efter at have kørt rundt i 1/2 time uden at finde en plads, kørte vi i stedet i en parkeringskælder.
(Super at man lægger nogle af landets spændende museer i København, men ikke sørger for ordentlige parkeringsforhold – der var heller ikke mange pladser ved Zoologisk Museum og ved Geologisk Museum tror jeg slet ikke, at der var nogen – så en 1/2 times ekstra osen rundt og godt 100 kr i parkering, hvor der ellers skulle være gratis om søndagen. Den ekstra halve time ville vi godt have haft til at gå på Geologisk Museum).

Nå, men efter lidt proviantering, fik vi besøgt væksthuse og haven. I væksthuset for orkideer, begonier og bromelier, løb batteriet på mit kamera ud. Det passede nu meget godt, for Alberte var også ved at være kørt træt – så på den baggrund måske godt, at vi ikke også gik på Geologisk Museum.

Det blev til en rigtig hyggelig tur og inden de andre kom hjem, nåede vi også lige at få set en tegnefilm 🙂

Zoologisk Museum

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Botanisk Have

 

Siden sidst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.