Ved stranden og Vallø Slot

posted in: Nyheder | 0

Alberte og jeg havde aftalt, at vi skulle tage på en tur sammen. Lørdag blev hun dog optaget af at lege med nogle kammerater, så der blev det ikke til noget.

Søndag startede vi med at tage til stranden ved Køge. Der var en del fugle ude på sandbankerne. Alberte hyggede sig med at finde muslingeskaller, mens jeg hyggede mig med at fotografere fugle. Det var specielt herligt at opleve splitternes parringsdans. Gravandrikkens aggressive adfærd over for konkurrenter var også underholdende.

Efterfølgende tog vi til Vallø Slot og gik en tur i parken og skoven. Det vrimlede med småfugle og ved søerne en del ænder, svaner og blishøns. Sumpmejserne var specielt aktive og kom rigtig tæt på. Spætmejse og træløber var også ret samarbejdesvillige. Mens jeg kiggede på en spætmejse, fik jeg øje på en stor rovfugl et godt stykke væk. Det viste sig at være en havørn, men desværre fløj den væk i stedet for at komme ind over området, hvor vi stod.

Vi havde begge en rigtig dejlig tur og Alberte lærte at indstille lidt mere på kameraet, så hun kunne komme tæt på blomsterne og få lidt bedre lys på billederne.

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

 

Vallø Slot

 

Albertes billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.