Lokomotivværksted og kirkegård

udgivet i: Nyheder | 0

En af mine fotovenner er også en dygtig maler. Han udstillede sammen med mere end 200 andre kunstnere på Art Nordic 2018 i Lokomotivværkstedet i København.
Vi tog alle fire derind. Fruen og jeg var nået igennem 10% af udstillingen, da pigerne var færdige, så de sad pænt og ventede, mens vi langsomt bevægede os igennem resten – de sidste mange kunstnere måtte vi dog blot skimme forbi da lukketiden nærmede sig. Vi kunne sagtens have brugt en dag mere, men det ved vi så til næste gang.
Det var en dejlig oplevelse for os alle fire med mange indtryk.

Efterfølgende kørte vi til Bispebjerg Kirkegård, for at se de mange japanske kirsebærtræer. Det var et flot skue, men hold da op, hvor var der mange mennesker. Man regner med at ca. 150.000 besøger kirkegården i den tid hvor træerne blomstrer!

Desværre kom vi tilbage til en bil, hvor nogen havde påkørt bagenden. Heldigvis ikke en kæmpe skade. Modparten var til stede og undskyldte mange gange. Skadesanmeldelsen er allerede sendt til forsikringsselskabet, som under alle omstændigheder kommer til at betale, for der er tale om samme selskab for begge parter.

En begivenhedsrig dag og lidt ømme ben 🙂

Lokomotivværkstedet

(Hvis du vil se billederne i originalstørrelse, så klik på et billede).
(Du kan dernæst bruge piletasterne til at bladre imellem billederne).

Bispebjerg Kirkegård

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.